close

Contact rapid

Aducem experiența câștigată în mulți ani de activitate, atât în țară cât și în afara ei. Va oferim soluții și servicii dedicate și adaptate, know-how-ul și responsabilitatea angajaților noștri, echipamentele și tehnologiile necesare fiecărui proiect.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Despre noi

  Investim în mod constant în perfecționarea profesională a angajaților noștri, în tehnologii actuale și echipamente moderne pentru a putea oferi clienților noștri servicii de calitate certificată, bazate pe soluții inovatoare, integritate și profesionalism.Cunoștințele și abilitățile întregii echipe SMART ELECTRIK sunt fundamentul şi garanţia satisfacţiei clienţilor noştri. Dedicarea inginerilor SMART ELECTRIK  asigură oferirea de soluţii optime sub raportul eficienţei costurilor, al confortului şi siguranţei lor.

  Deoarece credem că suntem diferiți și avem nevoi diferite căutam mereu să oferim soluții de înaltă tehnicitate, adaptate clienților noştri.Ne considerăm clienții ca fiindu-ne parteneri și vrem să fim pentru ei mai mult decât un furnizor de servicii: Un partener pe termen lung!

  SMART ELECTRIK s-a specializat de la începutul activităţii în principal în realizarea de instalații electrice.Jucător activ în domeniul ingineriei electrice și serviciilor conexe acesteia, SMART ELECTRIK pune la dispoziţia clienţilor săi, atât publici cât și privaţi, soluţii tehnice globale, de la executie până la mentenanţă.

  Având personal calificat și experienţa confirmată în ţară, SMART ELECTRIK se implică în realizarea de proiecte complete de instalaţii electrice aferente construcţiilor civile şi industriale (clădiri de birouri, spitale, spaţii comerciale, depozite logistice, clădiri rezidenţiale etc.)

  Aici, la Smart Electrik, suntem mândri să oferim clienților nostri lucrări de calitate, servicii de încredere și garanția siguranței.  Acoperim zona Bucuresti si imprejurimi. Asigurând o gamă largă de servicii de instalații electrice pentru segmentele comercial, industrial și rezidențial – suntem siguri că atingem și cele mai înalte exigențe.

  Putem construi sau instala orice tip de sistem de instalații electrice de joasă tensiune necesar pentru o clădire comercială (hotel, birouri, medical, fit-out), spațiu industrial sau rezidențial. Ne angajăm să vă oferim o instalație electrică sigură și eficientă ce va satisface nevoile dvs. Suntem acreditați și autorizați de organele abilitate, ceea ce vă asigură că proiectul dvs de instalații electrice va fi realizat respectând normele și standardele în vigoare.

  Să discutăm despre proiectele dvs! O discuție liberă este doar la un telefon distanță.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.