close

Contact rapid

Aducem experiența câștigată în mulți ani de activitate, atât în țară cât și în afara ei. Va oferim soluții și servicii dedicate și adaptate, know-how-ul și responsabilitatea angajaților noștri, echipamentele și tehnologiile necesare fiecărui proiect.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalatii electrice comerciale

  Instalatii electrice comerciale

  Instalatii electrice pentru centre comerciale

  Servicii de mentenanţă şi execuţie instalaţii electrice pentru centre comerciale, spitale, birouri:

  • Instalații de forță, distribuție și comandă pentru joasă tensiune
  • Instalații de iluminat interior, exterior, ambiental și arhitectural
  • Instalații de comandă, măsură, monitorizare și automatizare
  • Instalații de împământare, paratrăsnete și protecție împotriva supratensiunilor.
  • Building Management System.
  • Tablouri electrice de forță și comandă, generatoare, UPS-uri
  • Instalații de curenți slabi (avertizare efracție și incendiu, supraveghere video, control acces, voce-date, sonorizare și adresare publică)

  Avem cunostințele și experiența necesară pentru realizarea de instalații electrice complexe pentru orice tip de clădire comercială. Fie că vorbim de clădiri de birouri, spitale sau mall-uri, fiecare cu provocări și cerințe specifice, deținem know-how-ul și competențele de specialitate pentru a realiza sisteme electrice de orice dimensiune adaptate nevoilor spațiului deservit și solicitărilor clienților.

  Fiabilitatea, siguranța și eficiența sunt prioritățile noastre. Folosim cele mai noi tehnologii și materiale de bună calitate, pentru a ne asigura că instalația electrică a spațiului sau clădirii este sigură pentru angajații, clienții și afacerea dvs. Oricare ar fi proiectul dumneavoastră îl vom trata cu profesionalism, calificare și atenție sporită la detalii.

  Lucrările de instalații electrice pentru construcțiile comerciale necesită datorită specificului aplicațiilor o atenție deosebită, iar calitatea muncii efectuate în realizarea unei instalații electrice are implicații directe nu numai din punct de vedere estetic asupra investiției dvs., dar mai ales, în ceea ce privește siguranța și eficiența în utilizare.

  Angajații noștri sunt calificați și au competențele necesare astfel încât:

  • Dețin cele mai actuale informații, instrumente și tehnologii pentru a asigura o lucrare sigură și fiabilă.
  • Înțeleg afacerea dvs. și nevoile electrice specifice domeniului în care activați de la retail la restaurante, birouri, spitale, spații pentru învățământ sau culturale, și până la aplicații în domeniul industrial.
  • Efectuează lucrări de o calitate adecvată încă de la început, evitând astfel timpi pierduți sau eventuale probleme de siguranță.
  • Urmăresc și respectă normele și standardele în vigoare găsind soluțiile tehnice potrivite la un cost corect pentru dvs.
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.