close

Contact rapid

Aducem experiența câștigată în mulți ani de activitate, atât în țară cât și în afara ei. Va oferim soluții și servicii dedicate și adaptate, know-how-ul și responsabilitatea angajaților noștri, echipamentele și tehnologiile necesare fiecărui proiect.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalatii electrice industriale

  Instalatii electrice industriale

  Instalatii electrice pentru mediul industrial

  Executăm instalaţii electrice de orice tip și oferim mentenanţă tehnică pentru hale, depozite:

  • Mentenanță și Instalații electrice
  • Tablouri electrice
  • Transformatoare, baterii de condensatoare
  • Generatoare, UPS-uri
  • Sisteme de iluminat
  • Instalații de protecție (împământare, paratrăsnet și descărcări astmosferice)
  • Automatizari
  • Instalații realizate în medii speciale (coroziv, Ex)

  Oferim suport clienților noștri de la execuție, întreținere și service pentru instalațiile electrice în aproape orice aplicație din industrie. Folosindu-ne de cunoștințele și experiența acumulată, instalăm și integrăm echipamentele din instalațiile electrice, încadrându-ne în termenele impuse și optimizând la maximum soluțiile tehnice propuse.

  Instalațiile electrice din domeniul industrial prezintă niște particularități atât legate de procesele tehnologice ce se vor desfășura în spațiile respective, cât și de siguranța sporită ce trebuie asigurată personalului implicat în deservirea instalațiilor. Începând cu realizarea unui sistem de iluminat optim și până la alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, toate categoriile de instalații electrice trebuie abordate într-o manieră integrantă, pentru a permite realizarea de economie de energie, ceea ce vă poate oferi o competitivitate corectă pe piață.

  Oferim clienților noștri soluții personalizate pentru instalațiile electrice din domeniul industrial, soluții care și-au dovedit fiabilitatea, rentabilitatea și sustenabilitatea. Clienții ne sunt parteneri; prin urmare, suntem alături de ei în găsirea și adoptarea sistemelor de instalații electrice potrivite.

  Asta face parte din munca noastră, să ne asigurăm că vă veți putea desfășura activitatea de producție sau logistică in condiții optime de siguranță și cu economie de energie.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.