close

Contact rapid

Aducem experiența câștigată în mulți ani de activitate, atât în țară cât și în afara ei. Va oferim soluții și servicii dedicate și adaptate, know-how-ul și responsabilitatea angajaților noștri, echipamentele și tehnologiile necesare fiecărui proiect.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalatii electrice rezidentiale

  Instalatii electrice rezidentiale

  Instalatii electrice pentru ansambluri rezidentiale

  Suntem specializaţi în execuţia instalaţiilor electrice pentru ansambluri rezidenţiale:

  • Instalații electrice de forță și distribuție de joasă tensiune
  • Iluminat interior și exterior
  • Instalații de împământare, paratrăsnet și protecție la descărcări atmosferice
  • Smart Home System
  • Tablouri electrice de forță și comandă
  • Cablare structurată, TVCI, voce-date
  • Soluții de alimentare electrică de rezervă
  • Sisteme de securitate și antiincendiu

  Utilizăm în lucrările noastre produse certificate și de o calitate garantată de partenerii noștri, nume cunoscute pe piața de echipamente electrice. Împreună vom găsi cu siguranță soluții la toate provocările tehnice ce pot apărea din partea clienților noștri.

  Instalațiile au rolul de a face orice spațiu de locuit funcțional și confortabil, adaptându-l dorințelor și nevoilor individuale ale celor care îl ocupă.

  În afară de alimentarea cu energie electrică și asigurarea protecției, fiecare își dorește mai mult de la echipamentele din spațiul în care locuiește: comanda automată a iluminatului, reglarea temperaturii în funcție de vreme, sisteme de sonorizare în toate încăperile, un interfon prietenos, comandă la distanță a echipamentelor prin aplicații instalate pe telefon sau tabletă, sisteme de securitate integrate, precum și alte funcții ce asigură un confort sporit, siguranță și economie de energie.

  Punând un deosebit accent pe siguranță, acordăm atenție, în egală măsură design-ului echipamentelor care sunt vizibile (întrerupătoare, corpuri de iluminat, sisteme de interfonie etc.)

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.